TEL: (+40)21-264.39.50 office@scdg.ro

Testul Veneris

Pe baza statisticilor din țară, SELF CARE MEDICAL a văzut necesară și depistarea din pripă a unor infecții, precum cele cu transmitere sexuală sau de natură intimă. Importanța acestor teste s-a conturat într-un context în care bărbații purtători nu manifestă simptome evidente în cazul multor afecțiuni intime, ceea ce crește riscul agravării bolii, dar și riscul infectării altor persoane, prin contact neprotejat.
Prin Testele VENERIS, SELF CARE MEDICAL își subliniază, cu grijă și responsabilitate, rolul de a facilita, de la primele suspiciuni, drumul către diagnosticul corect, pe care îl poate trata numai medicul specialist. Un drum, deseori amânat, care poate atrage un stres uriaș, dar și costuri de nesuportat pentru oamenii de rând. Probele prelevate pentru testare se obțin, simplu și ușor, fie din urină, fie dintr-o picătură de sânge.
În portofoliul de produse se regăsesc următoarele tipuri de teste:

  • Testul Rapid pentru Sifilis;
  • Testul Rapid pentru Chlamydia;
  • Testul Rapid pentru Candidoză;
  • Testul Rapid pentru Infecții Urinare;
  • Testul Rapid pentru Infecții Vaginale;
  • Testul Rapid pentru Trichomoniaza;
  • Testul Rapid 3 în 1 Veneris (depistează, în urină, Candida Albicans, Gardnerella Vaginalis, Trichomonas Vaginalis).

Produse Veneris    

Test rapid de PH pentru infecții vaginale

Testul rapid de pH, de la Veneris, a fost conceput pentru detectarea rapidă a unei infecții vaginale, prin identificarea valorilor pH-ului din vagin, de la 4.0 la 7.0…..

Test rapid pentru chlamydia

Testul rapid pentru chlamydia, de la Veneris, oferă un diagnostic rapid pentru infecția cu transmitere sexuală, cauzată de bacteria Chlamydia trachomatis…..

Test rapid pentru sifilis

Testul rapid pentru sifilis, de la Veneris, oferă un diagnostic rapid, prin detectarea, într-o picătură de sânge, a anticorpilor Treponema pallidum, agentul cauzal al infecției…..

Test rapid pentru infecții urinare

Testul rapid pentru infecții urinare, de la Veneris, detectează atât infecția tractului urinar inferior (cistita), cât și a celui superior (pielonefrita), prin măsurarea celor patru parametri…..

Test rapid pentru candidoză

Testul rapid pentru candidoză, de la Veneris, oferă un diagnostic rapid, prin detectarea în urină, a ciupercii Candida albicans, a cărei dezvoltare excesivă cauzează infecția…..

Test 3 în 1 Veneris: candidoză, vaginită, trichomoniază

Testul Veneris 3 în 1 oferă un diagnostic rapid, printr-o singură testare a urinei, pentru cele mai frecvente infecții genitale: candidoză (Candida albicans), vaginită bacteriană…..

Testele Veneris

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci

Testul Veneris

Testele Veneris au fost create pentru intimitatea de care ai nevoie atunci cand cauti o solutie pentru a scapa de simptomele intime neplacute (mancarimi vaginale, usturime la urinare, s.a.).

Poti folosi testele in siguranta, in spatiul tau privat, fara sa mai intrebi in stanga si in dreapta, pe ocolite, sau sa stai ca pe ace pana afli daca ai nevoie de un tratament pentru candida, pentru vaginita bacteriana sau alta infectie genitala.

Testele Veneris iti ofera rezultatul in maxim 15 min, cu precizie similara testelor de laborator,
un diagnostic corect fiind un prim pas necesar pentru insanatosire.