TEL: (+40)21-264.39.50 office@scdg.ro

Testul Barza

BARZA este primul test de sarcină comercializat, vreodată, în România. În 1995, s-a scris primul capitol din poveste, sub o denumire autentică, inspirată din arhicunoscutul mit despre pasărea care aduce copii cuplurilor.
BARZA își propunea să aducă de fapt, în concret, o SCHIMBARE semnificativă pentru femei. Posibilitatea autotestării a venit în sprijinul tuturor tinerelor, soțiilor și mamelor care aveau nevoie de răspunuri clare și rapide, în depistarea unei sarcini. Pentru prima dată ele puteau să obțină, comod și din pripă, rezultate de încredere. Acest pas măreț a deschis noi orizonturi într-o societate profund marcată de traumă și rușine.
BARZA continuă să dea aripi femeilor din România, însoțindu-le în zborul lor către maternitate și oferindu-le permanent informații utile pentru sănătatea lor reproductivă.

“BARZA, primul test nu se uită niciodată!”

MISIUNEA NOASTRĂ

Scopul activității a fost acela de a cultiva, în rândul tinerelor, grija și iubirea de sine, dar și încrederea în forțele proprii.
Astăzi, BARZA are o carte de vizită generoasă la care au contribuit, de fapt, bebelușii unei întregi generații de părinți.
În prezent, BARZA înseamnă mult mai mult decât un test de sarcină: reprezintă un ghid de încredere atât pentru femei, cât și pentru cupluri.
Portofoliul de produse a tot crescut și cuprinde următoarele dispozitive de testare: teste de sarcină clasice, teste de sarcină ultrasensibile, teste de sarcină cu determinarea săptămânii, teste de sarcină din sânge, teste de ovulație, teste de fertilitate în cuplu, teste de menopauză, amniotest pentru determinarea scurgerilor de lichid amniotic, plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

  • teste de sarcină clasic;
  • teste de sarcină ultrasensibile;
  • teste de sarcină cu determinarea săptămânii;
  • test de sarcină din sânge;
  • teste de ovulație;
  • teste de fertilitate în cuplu;
  • teste de menopauză;
  • amniotest pentru determinarea scurgerilor de lichid amniotic;
  • plasturi împotriva durerilor menstruale;
  • șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Produse Barza  

Test de sarcină din sânge Barza

 

Testul de sarcină din sânge Barza este un test rapid pentru determinarea hCG (gonadotropinei corionice umane) în proba de sânge…..

Barza Amniotest

 

Barza Amniotest este un autotest pentru detectarea scurgerilor de lichid amniotic, de diagnosticare in vitro, ușor de folosit acasă…..

Testele de fertilitate feminină & masculină Barza

 

Testează fertilitatea feminină și masculină prin evaluarea funcției ovariene, respectiv prin determinarea calitativă…..

Testul de sarcina Ultrasensibil CASETA Barza

Testul de sarcina Ultrasensibil CASETĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană)…..

Testul de sarcina pe SAPTAMANI Barza

Testul de sarcină Barza pe săptămâni STILOU este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane în urină……

Testul de sarcina Clasic STILOU Barza

Testul de sarcină Clasic STILOU Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină……

Plasturi împotriva durerilor menstruale Barza

Plasturii termici Barza, pe bază de cărbune activ, generează căldură terapeutică și calmează durerile menstruale timp de 12 ore…..

Șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu Barza

Șervețelele intime Barza cu soluție de bicarbonat de sodiu sunt special concepute pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare……

5 Teste de ovulație Barza

Testul de ovulație Barza este un test rapid, care depistează prezența hormonului luteinizat (LH) în urină, pentru a afla care este cea mai bună……

Testul de sarcină Ultrasensibil STILOU Barza

Testul de sarcină Ultrasensibil STILOU Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană)…..

Testul de sarcină Ultrasensibil BANDĂ Barza

Testul de sarcină Ultrasensibil BANDĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană)……

Testul de sarcină Clasic BANDĂ Barza

Testul de sarcină Clasic BANDĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină……

Testul de sarcină Clasic CASETĂ Barza

Testul de sarcină Clasic CASETĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină…..

Testul de menopauză Barza

Testul de menopauză Barza este un test rapid care depistează prezenţa în urină a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant)……

Test rapid Gripa A si B, 2 kituri de testare antigen virus Gripa A si B

Test rapid Gripa A si B utilizat pentru depistarea antigenului virusului Influenza A si B. Cutia contine 2 kituri complete de testare……

Testele Barza

TREIZECI DE ANI DE EXPERIENȚĂ

DICTAȚI DE CALITATE

Testul Barza

Barza deține statutul de “Produs recomandat de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din Romania”, un veritabil indicator al calității.

BARZA a pus calitatea pe primul loc și a făcut investiții în cele mai bune benzi de testare. Cu cât este mai lată banda de testare, fie că este comercializată ca atare, fie că este inserată într-o carcasă, sub formă de casetă sau stilou, cu atât cantitatea de reactiv impregnat în membrana testului este mai mare și rezultatele devin, astfel, sigure. O bandă prea îngusta de doar 2 mm, de exemplu, crește riscul obținerii unor rezultate îndoielnice.
BARZA nu face rabat, când vine vorba de siguranța tuturor celor care aleg produsele de testare ale acestui brand românesc.