TEL: (+40)21-264.39.50 office@scdg.ro

Teste

Self Care Diagnostics

 

Cu o perspectivă anticipativă, Self Care Medical a accesibilizat întrebuințarea dispozitivelor de autotestare, în rândul populației, cu scopul prevenției. Prin intermediul unor teste performante, compania vine în întâmpinarea acelor situații din viața de zi cu zi în care lipsa timpului, ori lipsa banilor le-ar putea pune multor persoane sănătatea în pericol. Gama Self Care Diagnostics ajută la clarificarea suspiciunilor în legătură cu afecțiuni precum cele intestinale, stomacale, afecțiuni ale rinichilor, ale ficatului sau ale tiroidei. Gama mai curpinde teste pentru anemie, tiroidă, alergii, boala Lyme, hemoragii oculte, intoleranță la gluten, rota-adenovirus și streptococ de tip A. Probele prelevate pentru testare se obțin, simplu și ușor, fie dintr-o picătură sânge, fie din urină, fie din scaun, fie din salivă.

Produse Self Care Diagnostics   

Test rapid afecțiuni ale ficatului

Se pot efectua multe teste ale ficatului, dar cele mai frecvente teste sunt analizele enzimelor de transaminază (ALT și AST)…..

Test rapid afecțiuni ale prostatei (PSA)

La bărbați, antigenul prostatic (PSA) este secretat de prostată. Această glandă, situată în abdomen sub vezica urinară…..

Test rapid afectiuni ale rinichilor

În mod normal, albumina este prezentă în urină în cantități foarte mici, sau nu este detectabilă. Un nivel crescut de albumină reflectă…..

Test rapid afectiuni ale stomacului (H. pylori)

Bacteria Helicobacter pylori este responsabilă de apariția uneia dintre cele mai des întâlnite infecții la om. Prezența tulpinilor de Helicobacter pylori (HP) …..

Test rapid afectiuni ale tiroidei (TSH)

Tulburările tiroidiene constituie una dintre cele mai frecvente afecțiuni din lume, mai ales pentru femei, tot mai mulți oameni suferind…..

Test rapid afectiuni intestinale

Testul rapid pentru afecțiuni intestinale este un test imunologic rapid și confortabil, destinat detectării calprotectinei în materiile fecale…..

Test rapid alergii

Persoanele cu sensibilitate alergică la diferite materiale, cum ar fi polenul, firele de păr sau pene de animale sau unele alimente…..

Test rapid anemie (Fe)

Anemia feriprivă este larg răspândită în rândul copiilor și femeilor de toate vârstele, dar mai ales în rândul femeilor care au încă menstruație…..

Test rapid boala Lyme

Căpușele sunt insecte care trăiesc în tufișurile și pădurile din zonele cu climă temperată. Aceste insecte pot fi infectate cu o bacterie (Borrelia)…..

Test rapid hemoragii oculte

Scaun cu sânge poate indica diferite tulburări gastrointestinale. Aceste boli pot fi ulcere, polipi, colita, fisuri și cancer colorectal…..

Test rapid intoleranta la gluten

Boala celiacă este o afecțiune autoimună pe termen lung, care afectează intestinul subțire și constituie o predispoziție genetică…..

Test rapid proteina C reactiva

Proteina C reactivă (CRP) este un marker nespecific produs, în principal, de ficat și se folosește pentru a diagnostica bolile infecțioase bacteriene…..

Test rapid rota-adenovirus

Rotavirus și Adenovirus (Rota-adenovirus) constituie cauzele majore ale gastroenteritei infecțioase și sindroamelor asociate în rândul adulților…..

Testele Self Care Diagnostics

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci

Testul Self Care Diagnostics

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.

În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice, teste de sarcină ultrasensibile, teste de sarcină cu determinarea săptămânii, teste de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, teste de menopauză, amniotest pentru determinarea scurgerilor de lichid amniotic, plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Barza deține statutul de “Produs recomandat de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din Romania”, un veritabil indicator al calității.