TEL: (+40)21-264.39.50 office@scdg.ro

Produse

Multi Care

Experiența SELF CARE MEDICAL a avansat cu linia de produse MULTI CARE. Compania și-a îndreptat atenția către produsele de îngrijire destinate persoanelor imobilizate la pat sau aflate în locuri lipsite de condițiile unei băi.

Portofoliul de produse cuprinde două game: gama AntiSeptik și gama Confort. Produsele din gama AntiSeptik conțin 2% clorehexidină și sunt concepute pentru îngrijirea pacienților aflați în mediile sterile.

Ambele game propun produse pentru curățarea și hidratarea optimă a corpului, fără apă și fără clătire, prevenind apariția iritațiilor la nivelul pielii și scalpului:

 

  • bonete îmbibate cu șampon;
  • mănuși pentru curățarea întregului corp;
  • șervețele de mari dimensiuni, moi și rezistente;

Produse Multi Care  

Șervețele umede igienă corporală Antiseptik 2% CHG

Șervețele umede cu 2% clorhexidină. Au efect antibacterian și antifungic, curăță, calmează și protejează pielea, fără apă și fără clătire.…..

Mănuși pentru spălarea corpului AntiSeptik cu 2% CHG

Mănuși pentru spălarea corpului, cu 2% clorhexidină, au efect antibacterian și antifungic, curăță, calmează și protejează pielea, fără apă și fără clătire…..

Șervețele umede igienă corporală Confort

Șervețele umede pentru igienă corporală curăță, hrănesc și reîmprospătează pielea, fără apă și fără clătire.…..

Bonetă cu șampon AntiSeptik 2% CHG

Boneta cu șampon cu 2% clorhexidină are efect antibacterian și antifungic, curăță, calmează și protejează scalpul, în doar 3 minute, fără apă și fără clătire.…..

Mănuși pentru spălarea corpului Confort

Mănuși pentru spălarea corpului curăță, hrănesc și reîmprospătează pielea, acționând blând la nivelul acesteia…..

Bonetă cu șampon Confort

Boneta cu șampon curață, hidratează, împrospătează părul și scalpul, în 3 minute, fără apă și fără clătire.…..

Produsele Multi Care

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci

Produsele Multi Care

Analizorul MULTI CARE-IN

Interesul față de autogestionarea provocărilor medicale nu s-a oprit, însă, aici. A continuat cu lansarea unui dispozitiv conceput să măsoare, într-o picătură de sânge, glicemia, colesterolul și trigliceridele. Persoanele diabetice, de pildă, au găsit în Analizorul MULTI CARE-IN instrumentul ideal de măsurare și monitorizare a valorilor-cheie, renunțând la drumurile dese către laboratoare. Acestea solicitau capacitate fizică, timp și bani.