TEL: (+40)21-264.39.50 office@scdg.ro

Teste Barza

BARZA este primul test de sarcină comercializat, vreodată, în România. În 1995, s-a scris primul capitol din poveste, sub o denumire autentică, inspirată din arhicunoscutul mit despre pasărea care aduce copii cuplurilor.
BARZA își propunea să aducă de fapt, în concret, o SCHIMBARE semnificativă pentru femei. Posibilitatea autotestării a venit în sprijinul tuturor tinerelor, soțiilor și mamelor care aveau nevoie de răspunuri clare și rapide, în depistarea unei sarcini. Pentru prima dată ele puteau să obțină, comod și din pripă, rezultate de încredere. Acest pas măreț a deschis noi orizonturi într-o societate profund marcată de traumă și rușine.
BARZA continuă să dea aripi femeilor din România, însoțindu-le în zborul lor către maternitate și oferindu-le permanent informații utile pentru sănătatea lor reproductivă.

“BARZA, primul test nu se uită niciodată!”

Teste Veneris

Pe baza statisticilor din țară, SELF CARE MEDICAL a văzut necesară și depistarea din pripă a unor infecții, precum cele cu transmitere sexuală sau de natură intimă. Importanța acestor teste s-a conturat într-un context în care bărbații purtători nu manifestă simptome evidente în cazul multor afecțiuni intime, ceea ce crește riscul agravării bolii, dar și riscul infectării altor persoane, prin contact neprotejat.
Prin Testele VENERIS, SELF CARE MEDICAL își subliniază, cu grijă și responsabilitate, rolul de a facilita, de la primele suspiciuni, drumul către diagnosticul corect, pe care îl poate trata numai medicul specialist. Un drum, deseori amânat, care poate atrage un stres uriaș, dar și costuri de nesuportat pentru oamenii de rând. Probele prelevate pentru testare se obțin, simplu și ușor, fie din urină, fie dintr-o picătură de sânge.

Teste Self Care Diagnostics

Cu o perspectivă anticipativă, Self Care Medical a accesibilizat întrebuințarea dispozitivelor de autotestare, în rândul populației, cu scopul prevenției. Prin intermediul unor teste performante, compania vine în întâmpinarea acelor situații din viața de zi cu zi în care lipsa timpului, ori lipsa banilor le-ar putea pune multor persoane sănătatea în pericol. Gama Self Care Diagnostics ajută la clarificarea suspiciunilor în legătură cu afecțiuni precum cele intestinale, stomacale, afecțiuni ale rinichilor, ale ficatului sau ale tiroidei. Gama mai curpinde teste pentru anemie, tiroidă, alergii, boala Lyme, hemoragii oculte, intoleranță la gluten, rota-adenovirus și streptococ de tip A. Probele prelevate pentru testare se obțin, simplu și ușor, fie dintr-o picătură sânge, fie din urină, fie din scaun, fie din salivă.

Produse Multicare

Experiența SELF CARE MEDICAL a avansat cu linia de produse MULTI CARE. Compania și-a îndreptat atenția către produsele de îngrijire destinate persoanelor imobilizate la pat sau aflate în locuri lipsite de condițiile unei băi.
Portofoliul de produse cuprinde două game: gama AntiSeptik și gama Confort. Produsele din gama AntiSeptik conțin 2% clorehexidină și sunt concepute pentru îngrijirea pacienților aflați în mediile sterile.
Ambele game propun produse pentru curățarea și hidratarea optimă a corpului, fără apă și fără clătire, prevenind apariția iritațiilor la nivelul pielii și scalpului:

  • bonete îmbibate cu șampon;
  • mănuși pentru curățarea întregului corp;
  • șervețele de mari dimensiuni, moi și rezistente;